
ABD vahşetine kuklası da isyan etti
Hamid Karzai, Amerikalı bir askerin hafta sonu 9'u çocuk 16 sivili katletmesiyle ilgili işgalci ABD'ye tepki gösterdi. Bu arada Afganlı görgü tanıkları, katliamın tek bir askerin işi olmadığını, bir grup asker tarafından gerçekleştirildiğini iddia ediyor.
17-03-2012

Afganistan'ın kukla Devlet Başkanı Hamid Karzai, Amerikalı bir askerin hafta sonu 9'u çocuk 16 sivili öldürmesiyle ilgili işgalci ABD'ye sert tepki gösterdi.
Dün kurban yakınlarıyla görüşen Karzai, soruşturması konusunda ABD'nin Afgan müfettişlerle işbirliği yapmadığını söyledi. Gönderdiği heyetin Amerikalı yetkililerden beklediği ilgiyi görmediğini belirten Karzai, sabrının sonuna geldiğini kaydetti.
Bu arada Afganlı görgü tanıkları, katliamın tek bir askerin işi olmadığını, bir grup asker tarafından gerçekleştirildiğini iddia ediyor.
(İslam ve Hayat / Zaman)
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu