ABD Pakistan'da yine katliam yaptı

Türkiye'nin de müttefiği olduğu işgalci ABD'ye ait bir insansız hava aracının Pakistan'ın G. Veziristan bölgesinde düzenlediği saldırıda 11 Müslümanın katledildiği öğrenildi.

09-03-2011


Türkiye'nin de müttefiği olduğu işgalci ABD'ye ait bir insansız hava aracının Pakistan'ın G. Veziristan bölgesinde düzenlediği saldırıda 11 Müslümanın katledildiği öğrenildi.

Pakistan televizyonlarının haberine göre, Amerikan insansız hava aracı tarafından Güney Vezirisitan'ın Landidog köyünde Taliban savaşçılarının kullandığı iddia edilen bir eve dün gece yapılan saldırıda en az 11 Müslüman katledildi.

AABD Başkanı Barack Obama'nın göreve başladığı tarihten sonra ABD'nin Pakistan topraklarında düzenlediği saldırılarda önemli artış oldu. ABD'nin son iki yılında Pakistan'da düzenlediği saldırılarında şimdiye kadar bin 700'den fazla kişinin öldüğü ifade ediliyor.

Bu saldırılar, Pakistan kamuoyunda Amerikan aleyhtarı tepkilere ve öfkenin büyümesine neden oluyor. Ancak Pakistan yönetimi, saldırıları engelleyecek ciddi adımlar atmıyor.

(Kaynak: Anadolu Ajansı)

Etiketler : #ABD   #Pakistan'da   #yine   #katliam   #yaptı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN