ABD, Müslüman kanı dökmeyi sürdürüyor

İşgalci ABD'nin insansız uçaklarının, Pakistan'ın Kuzey Veziristan bölgesinde düzenlediği yeni füze saldırısında ilk belirlemelere göre 24 kişi katledildi.

12-05-2010


İşgalci Amerika'nın insansız uçaklar eliyle işlediği cinayet ve katliamlar serisine bir yenisi daha eklendi. Pakistan'ın Kuzey Veziristan bölgesinde bulunan Datahel köyündeki bir evi hedef alan saldırıda 24 Müslüman katledildi. Aynı yere dün sabah da füze saldırısı yapılmış ve 14 kişi katledilmişti.

Bölgedeki güvenlik kaynakları, üç Amerikan uçağının, Afganistan sınırı yakınında bulunan Miranşah kentinin 30 kilometre batısındaki Datahel köyünde düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtti. Amerikan uçaklarının 12 füze attığı kaydedildi.

GEO News televizyonuna konuşan bir yerel yetkili de saldırının hedefinin, Taliban komutanı Gul Bahadır'ın grubu olabileceğini belirterek, füzenin isabet ettiği bir araçta bulunan 3 direnişçinin şehid olduğunu söyledi.

Bazı görgü tanıkları ise füzelerin hedefindeki evin yerle bir olduğunu, çevredeki birçok ev ve aracın hasar gördüğünü ifade etti.

Bu arada Mazlum-Der Genel Başkanı A. Faruk Ünsal konuyla ilgili bir açıklama yaparak ABD'nin saldırılarının savaş suçu olduğunu kaydetti.

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #ABD   #   #Müslüman   #kanı   #dökmeyi   #sürdürüyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN