
"Aksa'ya düzenlenen baskınlar, zor bir dönemin işareti"
1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, Yahudi yerleşimcilerin ve fanatik Yahudi örgütlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenledikleri baskınlar konusunda uyarıda bulunarak, baskınların Mescid-i Aksa için oldukça zor geçecek yeni bir döneme zemin hazırladığını söyledi.
08-04-2016

1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, Yahudi yerleşimcilerin ve fanatik Yahudi örgütlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenledikleri baskınlar konusunda uyarıda bulunarak, baskınların Mescid-i Aksa için oldukça zor geçecek yeni bir döneme zemin hazırladığını söyledi.
Şeyh Raid Salah, Kudüs Enformasyon Merkezi "QPress" tarafından dağıtılan ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan basın açıklamasında, Mescid-i Aksa'nın zor ve tehlikeli bir dönemden geçtiğini, işgal yönetiminin Mescid-i Aksa'yı boşaltmak istediğini, Yahudi örgütlerinin bu ay sonunda Pesah (Hamursuz) Bayramı dolayısıyla Mescid-i Aksa'ya baskın çağrılarını sürdürdüğünü ifade etti.
Filistinlileri her türlü kısıtlamaya rağmen Mescid-i Aksa'ya giderek baskınlara karşı nöbet tutmaya çağıran Şeyh Raid Salah, Pesah (Hamursuz) Bayramı'nda Mescid-i Aksa'ya topluca baskın düzenleme çağrılarının şahısların kişisel çağrıları olmadığını, bilakis işgal rejiminin genel politikası olduğunu söyledi.
Mescid-i Aksa'ya baskın çağrılarının tehlikesine dikkat çeken Şeyh Raid Salah, işgal güçlerinin aktivistlere yönelik baskı ve gözaltıları yoğunlaştırmasının amacının da Mescid-i Aksa'yı boşaltmak olduğunu belirtti.
Şeyh Raid Salah, bu zor günlerin sabır ve cesaret gerektirdiğine işaret ederek, kendilerinden beklenenin Mescid-i Aksa'ya vefalı kalmak olduğunu dile getirdi.
(FİEM)
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Makaleler
Hava Durumu





























































