Yazıcıoğlu: Kahrolsun İsrail, yaşasın Filistin direnişi

Miting dönüşü helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, siyonist işgal çetesinin Gazze'ye yönelik saldırıları esnasında İstanbul'da Filistin Gönüllüleri'nin gerçekleştirdiği siyonist konsolosluğa yönelik kuşatma eylemine katılmış ve bir konuşma yapmıştı.

28-03-2009


 İslam ve Hayat

Miting dönüşü helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, siyonist işgal çetesinin Gazze'ye yönelik saldırıları esnasında İstanbul'da Filistin Gönüllüleri'nin gerçekleştirdiği siyonist konsolosluğa yönelik kuşatma eylemine katılmış ve bir konuşma yapmıştı. 

Konuşmasında siyonistlerin soykırım girişimini kınayan ve Gazze direnişini tebrik eden Yazıcıoğlu "Kahrolsun İsrail, yaşasın Filistin'in bağımsızlığı" ifadelerini kullanmıştı.

Yazıcıoğlu'nun kuşatma eylemi sırasında yaptığı bu önemli konuşmayı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

http://www.israhaber.com/index.php?kat_id=9797&video_id=257&dil=tr

Etiketler : #Yazıcıoğlu:   #Kahrolsun   #İsrail   #   #yaşasın   #Filistin   #direnişi   
YORUMLAR
  • Şükrü Hüseyinoğlu   31-03-2009 14:14

    Değerli kardeşim, bizlerin Muhsin Yazıcıoğlu'nun İslami motifler taşımakla birlikte kavmiyetçi/ulusçu bir sentezciliği öne çıkaran genel siyasi çizgisine sahip çıkmadığımız ve çıkamayacağımız açık. Yazıcıoğlu'nun zaman zaman doğru ve alkışlanacak çıkışları olmuştur ve biz onlara sahip çıktık ve çıkıyoruz. Bunlardan biri de siyonist konsolosluğa yönelik abluka eyleminde yaptığı konuşmaydı. Bu konuşmasını hatırlatmayı bir vefa borcu bildik.

  • ömer bitlis   29-03-2009 12:55

    Allah mekanını cennet etsin, takisratını affetsin... de biz bu adamı yaşarken niye bu kadar sevmiyorduk, değerini bilmemiz için ölmesimi lazımdı? Şefaat, tarih, sünnet, saltanat, osmanlı, mezhep konularında nasıl düşünüyordu? Bizimle aynı olan görüşleri nelerdi, niye aynı görüşleri paylaşıyordu bizimle? Fettullah Gülen, Tayyip Erdoğan vs birileride ölünce mi değerlerini anlayacağız?!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN