
Venedik'ten İslamofobik karar! Allahu ekber' diyen vurulacak!
İtalya'nın Venedik Valisi Brugnaro, Venedik'in meşhur San Marco Meydanı'nda 'Allahu ekber' diye bağıran herkesin vurulacağını söyledi.
24-08-2017

İtalya'nın turistik bölgelerinden Venedik Valisi Luigi Brugnaro, 'terörle mücadele' adı altında İslamofobik bir karar aldı. Buna göre "Allahu Ekber" ifadesini "teröristlerle" özdeşleştirdiğini söyleyen Vali, bu ifadeyi kullananların vurulacağını söyledi.
Vali Brugnaro, 'Allahu Ekber' diye bağıran kişilerin vurulması için talimat da verdi.
"ALLAHU EKBER DİYEN VURULACAK"
Times'ın haberine göre, Venedik valisi, "San Marco Meydanı'nda Allahu Ekber diye bağıran herhangi biri keskin nişancılar tarafından vurulacağını bilmeli. 1 sene önce olsa 4 adım sonra vurulurlar derdim, ama şimdi 3 adım attıktan sonra vurulacaklar diyorum" dedi.
"ALLAH'A GİTMEK İSTEYENİ ALLAH'A GÖNDERECEĞİZ"
Brugnaro ayrıca "Allah'ın yanına gitmek istediklerini söylediler. Bu yüzden onları köprüden fırlatmadan, doğrudan Allah'a göndereceğiz. Onları vuracağız" dedi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
SUVEYDA'DA KONTROL KİMDE?
Siyonistlerin Akkuyu Üzerinden Hedef Gösterdiği Türkiye Altta Kalmadı! (VİDEO)
EİMMET'EL KÜFR
METAN GAZINDAN VEFAT EDEN 12 ASKERİN HATIRLATTIKLARI
SENİ DE VURURLAR İSRAİL!
Yeni yılımız mübarek olsun
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kürecik itirafı
Makaleler
Hava Durumu