
Türk ve Kürt analar ağlamasın, ya Afganlı analar?
Ahmet Örs, savaş ve işgal örgütü NATO'nun Türkiye'nin de desteğiyle Afganistan'da kadın, çocuk, yaşlı demeden sürdürdüğü katliam saldırılarını ve bu saldırılar karşısında Ak Parti Hükümeti'nin sessizliğini konu alan yazısında “Türk ve Kürt analar ağlamasın ama Afganlı anaların ağlamasında bir beis yoktur!” bilinçaltı kabulü, hükümet ve NATO politikalarının mündemiç inancı olsa gerektir!" ifadelerini kullandı.
23-02-2010

İslam ve Hayat
Ahmet Örs, savaş ve işgal örgütü NATO'nun Türkiye'nin de desteğiyle Afganistan'da kadın, çocuk, yaşlı demeden sürdürdüğü katliam saldırılarını ve bu saldırılar karşısında Ak Parti Hükümeti'nin sessizliğini konu alan yazısında şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye’deki açılım politikalarını 'analar artık ağlamasın' söylemi üzerine oturtan Ak Parti hükümeti de NATO operasyonlarının bir şekilde ortağı olarak büyük bir vebal altındadır. Obama’nın yakın ilgisine mazhar olan hükümetin bir cinayet şebekesi olarak çalışan NATO’yla beraber Afganistan’da bulunması affedilemez bir suçtur! “Türk ve Kürt analar ağlamasın ama Afganlı anaların ağlamasında bir beis yoktur!” bilinçaltı kabulü, hükümet ve NATO politikalarının mündemiç inancı olsa gerektir!"
Yazıyı okumak için:
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Küresel Sumud Filosu: Sivil, vicdani ve küresel bir yapılanma
RASULULLAH'IN DOĞUMU NE ZAMAN?
Gazze nüfusunun yüzde 10’u şehid ya da yaralı
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
Makaleler
Hava Durumu