
Suriye rejimi, Mihraç Ural ve İran...
İşin en acı tarafı, İran ve yandaşlarının bu alçaklarla birlikte aynı kampta olmaya devam etmesi. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? MEzhep ve ulusal çıkarlar din edinilince böyle oluyor işte.
03-02-2015

İslam ve Hayat
İslam düşmanı, katil Suriye rejimi, Mihraç Ural denilen bu alçağa katliama desteğinden ötürü ödül vermiş.
Türkiye’de, 1980’lere doğru çok sayıda eylem gerçekleştiren ve 1980 yılında Adana’da tutulduğu cezaevinden firar ederek Suriye’ye kaçan ve 2011'den bu yana devam eden katliamda aktif rol oynayan THKP-C Acilciler Örgütü lideri Mihraç Ural'ın Suriye devletinden ödül aldığı bildirildi.
Suriye’nin Lazkiye kentinde gerçekleşen ödül gecesine Suriye Ordusu’nun Lazkiye Komutanı, subaylar ve Lazkiye valisi de katıldı.
Mihraç Ural adındaki bu alçak, tevhid sancağını milisleriyle birlikte ayak alına alıp poz vermekle biliniyor.
İşin en acı tarafı, İran ve yandaşlarının bu alçaklarla birlikte aynı kampta yer almaya devam etmesi. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Mezhep ve ulusal çıkarlar din edinilince böyle oluyor işte.
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu