Siyonist ordu: "Bir subay ve bir askerimiz öldü, çok sayıda yaralımız var"

Zayiatlarını gizlemeye çalışan işgal ordusu, yapılan kara harekâtında 1 subay ile 1 askerinin öldüğünü ve 30’dan fazla askerinin de yaralandığını açıkladı.

04-01-2009


Direniş mücahitlerinin en az 5 Siyonist askeri öldürdüklerini ve 30’dan fazlasını yaraladıklarını duyurmalarının ardından, zayiatlarını gizlemeye çalışan işgal ordusu, yapılan kara harekâtında 1 subay ile 1 askerinin öldüğünü ve 30’dan fazla askerinin de yaralandığını açıkladı.

Siyonist askeri makamlarının izniyle ancak savaş ile ilgili haber yazabilen İsrail basın yayın organları, yapılan kara harekatından hemen sonra yaralanan askerlerin topçu, piyade ve zırhı birliklerden olduklarını yazdılar. Siyonist basını, savaş haberleri konusunda tamamıyla işgal ordusunun denetiminde olduğundan ve haberler de büyük ölçüde sansürlendiğinden, ölen ve yaralanan askerlerin gerçek sayısını veremiyor.

Diğer taraftan kara harekatıyla ilgili bildiri yayınlayan Kassam Tugayları, üç koldan Gazze’ye girmek isteyen düşman kuvvetlerine karşı mücahitlerin kahramanca çarpıştıklarını ve işgal ordusuna ağır kayıplar verdirdiklerini duyurdu. 

İsrail radyo ve televizyon kanalları ise, Filistinlilerin sert direnişi karşısında İsrail ordusundan 5 askerin öldüğünü 29’unun da yaralandığını duyurdular.

(Filistin Haber)

Etiketler : #Siyonist   #ordu: Bir   #subay   #ve bir   #askerimiz   #öldü   #   #çok   #sayıda   #yaralımız   #var   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN