
Siyonist İsrail zindanlarında açlık grevi başladı
İsrail hapishanelerindeki 50 Filistinlinin, Filistin yönetiminin maaşlarını kesmesini protesto etmek için bugün itibari ile süresiz açlık grevine başladığı bildirildi.
03-08-2017

Siyonist İsrail hapishanelerindeki 50 Filistinlinin, Filistin yönetiminin maaşlarını kesmesini protesto etmek için bugün itibari ile süresiz açlık grevine başladığı bildirildi.
Maaşları kesilen tutukluların sözcüsü Mansur Şemasine, Ramallah'ta yaptığı basın açıklamasında, İsrail hapishanelerindeki tutukluların, Filistin yönetiminin maaşlarını kesmesini protesto etmek için bugün itibari ile serbest kalmış kişiler ile birlikte süresiz açlık grevine katıldığını belirtti.
Şemasine açıklamasında, "Filistin yönetimi kanunlara göre hakkımız olan maaşları 3 aydır bizlere ödemiyor." dedi.
Filistin yönetimi 2011'de İsrail ile yapılan esir takasında serbest bırakılan 300 Filistinlinin maaşını kesmişti. Maaşı kesilen 50 Filistinli ise halen İsrail hapishanelerinde bulunuyor.
Serbest kalan Filistinliler ise geçen cumartesi maaşlarının ödenmesi talebiyle süresiz açlık grevine başlamıştı.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
DİYANETİN "AŞIRILIK" KONUSUNDAKİ HUTBESİNE DAİR
Ümmetin Aziz Şehidi Seyyid Kutub, Tağutları ve Belamlarını Rahatsız Etmeye Devam Ediyor
CAHİLİYE TEBERRUCU VE PERDESİZ EVLER
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
Makaleler
Hava Durumu































































