
Siyonist işgal rejimi, Filistinli Bakanı katletti
Batı Şeria’da Filistinli aktivistlerin zeytin ağacı diktiği bölgeye İsrail ordusunun saldırması üzerine çıkan arbedede, Filistin birlik hükümetinin bakanlarından Ziyad Ebu Ayn katledildi.
10-12-2014

Olaya tanık olan Reuters foto muhabirinin verdiği bilgilere göre, 55 yaşındaki Ebu Ayn Katil İsrail ordusunun saldırması üzerine çıkan olaylarda darp edildi.
Ebu Ayn, Siyonist İsrail askerleri tarafından kullanılan göz yaşartıcı gaz kapsülüyle göğsünden vuruldu.
Olay İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da Filistinli aktivistlerin zeytin ağacı diktiği sırada İsrail ordusunun saldırısı üzerine gerçekleşti.
Olay üzerine hastaneye kaldırılan Ebu Ayn yolda hayatını kaybetti.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 'barbarca' sözüyle nitelediği saldırıyı kınadı.
Fetih hareketinin mensubu olan ve daha önce Esirler Bakanlığı Yardımcılığı da yapan Ebu Ayn, Filistin birlik hükümetinde Yerleşimler ve Ayrımcı Duvara Karşı Faaliyetler Bakanı olarak görev yapıyordu.
İsrail ordusu Batı Şeria’da yerleşimlere ve İsrail’in insan hakları ihlallerini protesto eden Filistinlilere sık sık sert müdahalelerde bulunuyor.
(Reuters - Aljazeera)
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu