
Siyonist Bakan'dan küstah teklif
Siyonist Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman 1948 yılında işgal edilmiş topraklarda yaşayan bütün Filistinlilerin kovulmasını istedi.
25-06-2010

İslam ve Hayat
Aşırı sağcı Siyonist Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman “Sorunun Çözümü” planı olarak toprak değişimi düşüncesi kapsamında 1948 yılında işgal edilmiş topraklarda yaşayan bütün Filistinlilerin kovulmasını isteyerek, ilke olarak Abbas’ın da kabul ettiği toprak değişimi fikrine göre buradan çıkarılacak Filistinlilerin kurulacak Filistin devletine yerleştirilmesini önerdi.
Siyonist Dışişleri Bakanı Lieberman bugün (25 Haziran Cuma) Jerusalem Post gazetesinde yayınlanan makalesinde şunları yazdı: “Benim yaptığım öneriye göre insanlara birşey olmayacak ve evleri de yıkılmayacak. Sadece daha önce olmayan demografik bir sınır çizilecek. Buna göre işgal topraklarında yaşayan Filistinliler de Filistin kimliğini taşıyacaklar”.
“Soruna İlişkin Benim Çözüm Önerim” başlıklı yazısında Lieberman şöyle dedi: “Uluslararası toplumun 1967 sınırlarına dönmesi için işgal rejimine yaptığı baskının hiçbir hukuki dayanağı yoktur. İşgal rejiminin Filistinlilerin talep ettiği topraklardan çoğundan vazgeçmesi bölgedeki sorunu çözmeyecektir. Tersine savaşı ve çatışmayı sınırların içine ve işgal rejiminin içine taşıyacaktır”.
(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
VİCDAN VE AHLAK MEFHUMLARI ÇERÇEVESİNDE SEKÜLERİZM VE SEKÜLER BİR DİN OLARAK FUTBOLİZM
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Makaleler
Hava Durumu

































































