
Şehid Gazze için bugün yine meydanlarda olacağız
İslami kuruluşların öncülüğüyle bugün de (28 Aralık Pazar) birçok şehirde siyonist vahşeti protesto eylemi düzenlenecek. İstanbul'daki protesto eylemi Beyazıt Camii önünde öğlen namazını müteakip başlayacak.
27-12-2008

İslam ve Hayat
Filistin'i kan gölüne çeviren, 225 kardeşimizi katledip 300'ü ağır olmak üzere yüzlercesini yaralayan siyonist vahşeti protesto etmek için bugün meydanlarda olacağız inşaallah.
Başta İstanbul, Ankara ve Diyarbakır olmak üzere birçok şehirde protesto eylemleri yapılacak. İzmir, Sakarya, Batman, Tokat, Çorum, Van, Bursa, Antalya, Konya, İzmit ve Kayseri siyonist vahşetin kınanacağı şehirlerden bazıları.
İstanbul'da çeşitli İslami kuruluşların öncülüğünde gerçekleştirilecek olan protesto eylemi Beyazıt Meydanı'nda öğlen namazını müteakip başlayacak.
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Musallanın sessiz vaazı
Almanya’nın BMGK’de tarihi yenilgisinin nedeni
KÜRT KADINININ İFFETİ, KARUN ŞIMARIKLIK VE EDEPSİZLİĞİ
Bayramımız mübarek olsun
Şiddet sarmalındaki gençlik ve sorumluluğumuz
Bugünün İki Mezhebi: Amerikan Hasımlığı - Amerikan Hısımlığı
İslamizasyon, Aşamalar Katediyor
Makaleler
Hava Durumu































































