
Rusya Halep ve İdlib'de okul ve hastane vurdu: 50 maktul
Rus savaş uçaklarının Türkiye sınırına 7 kilometre mesafedeki Halep’in Azez ilçesinde ve İdlib'de hastane ve ilkokulun bulunduğu bölgeye düzenlediği hava saldırısında katledilenlerin sayısının 50'ye çıktığı öğrenildi.
15-02-2016

Sabah saatlerinde Rus uçakları Kilis’in karşısındaki Halep’in Azez ilçesine hava saldırısı düzenlemiş, saldırıda bombalar Kadın, Çocuk ve Doğum Hastanesi ile okul bahçesine düşmüştü. Rusya İdlib'de de saldırılar düzenledi.
Saldırılarda katledilenlerin sayısının 50'ye çıktığı, aralarında kadın ve çocukların bulunduğu belirtildi.
Yaralı sayısının ise 55'e çıktığı bildirildi. Öte yandan, yaralılardan 33'ünün Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, 25'nin ise Azez'de muhaliflerin kontrolündeki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.
Rusya'nın Azez'de vurduğu hastanenin yenidoğan yoğun bakım bölümündeki enkaz görüntüsü, saldırının şiddetini ortaya koydu.
(İHA)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Gazze nüfusunun yüzde 10’u şehid ya da yaralı
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
ABD Ankara Büyükelçiliği önünde Enes Cemal eş-Şerif ve beş arkadaşı için basın açıklaması
Bugünün Kufelileri Olmak Veya Olmamak
Gazze'de açlıktan ölümler sürüyor
GAZZE'Yİ İŞGAL PLANININ ONAYINA DAİR BİRKAÇ KELAM VE AZİZ GAZZE HALKINA KISA MÂRUZAT
Yemen, ABD donanmasının füze stoklarını hızla eritiyor
Makaleler
Hava Durumu