Perinçek 28 Şubat kararıyla kafa buldu:

​​​​​​​Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 28 Şubat davası kararlarıyla ilgili “Erdoğan’ın gücü komutanları tutuklamaya yetmedi” dedi.

18-04-2018


Kemalist darbecileri her ortamda savunan Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da Rafet Ballı’nın sunduğu “Çıkış Yolu” programında 28 Şubat darbe davasında verilen ama uygulanmayan müebbet hapis kararlarını değerlendirdi.

“28 Şubat ile ilgili mahkemenin aldığı karar hukuk dışı” olduğunu söyleyen Perinçek, “Yargıtay'da kesin ve kesin ve kesin bozulacağından eminim. Yargıtay'da FETÖ'cüler temizlenmiş, bu kararı kim tasdik edecek? Erdoğan'ın gücü yetti mi komutanları tutuklamaya? Nazlı Ilıcaklar, Ahmet Altanlar hakkında hüküm yok ama tutuklu, burada da müebbet var tutuklu kimse yok. İşte Türk yargısı gerçeği bu” ifadelerini kullandı.

Perinçek konuşmasında, “Türkiye vatan savaşı verirken, komutanlarla savaşılır mı? Mahkeme müebbet hapis verip de tutuklayamıyorsa o mahkeme kararına güvenmiyor demektir. İktidar baskı yaptı ve müebbet cezalar çıktı ama tek bir tutuklama yok” dedi.

(İslam ve Hayat / Söz Haber)

Etiketler : #Perinçek   #28   #Şubat   #kararıyla   #kafa   #buldu:   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN