Otoritenizi de alın ve gidin!

“Hoca, efendi ol” demek artık bizim için mecburiyettir. Küresel güç odakları ile Vatikan ile, şunlarla, bunlarla ne yaptığınız bizi ilgilendirmiyor lakin Furkan’ımıza dokundurtmayız. Biz “Saddam’ın füzeleri ile ölen Yahudi çocukları” ve “Dünya savaşlarında bombardımanlarda ölen Hıristiyan çocukları” kadar Mavi Marmara’da şehit düşen Furkanlara da cümle kurabilecek adamları ciddiye alıyoruz. Otoritenizi de alın gidin.

29-09-2010


Dünya savaşlarında öldürülen Hıristiyanların bir nevi şehit olduklarını iddia edenler, Mavi Marmaranın şehitlerine leke süremezler.

Mavi Marmara’da şehit olan 9 canın hemen tamamının ailesi ile bir şekilde görüştüm. Şehitlerin hepsinin birçok ortak özelliği var. Ses tonlarından, dünyaya bakışlarına kadar hemen hemen her şeyleri aynı. Ortak özelliklerinden bir tanesi de tabi ki şehadete hazır olarak gitmeleri. Çevreleri ile helalleşmiş, borçlarını kapatmış, evlerinin bir sürelik ihtiyaçlarını toptan karşılamış ve hatta araba devirlerini dahi yapmışlar.

Biz ümmet olarak onların şehadetlerine şahitlik ediyoruz.

Lakin şimdilerde okyanus ötelerinden gelen haberler Cevdet Ağabeyin, Furkan’ın, Cengiz abinin ve diğer can yoldaşlarının bile bile ölüme gittikleri ve dolayısı ile “şehit” sayılamayacaklarının “Hoca efendi” tarafından dile getirildiğini söylüyor.

İnanmadık, hemen kendi resmi web sitelerine baktık.

Yazı aynen kendi resmi web sitelerinde yayınlanmış.

Biliyorsunuz Cüneyt Özdemir, Serdar Turgut gibi köşe yazarları Hocaefendi’yi ziyarete gitti ve izlenimlerini, görüşmelerini yazdılar. Cüneyt Özdemir’in yazdığı ve Hocaefendinin Mavi Marmara’da bile bile ölüme gidildiği ve dolayısıyla şehit sayılamayacaklarını söylediği satırlar direkt web siteye alınmış. Cüneyt Özdemir’in “Pensilvanya'da Fethullah Gülen ile Bir Gün” başlığı ile yazdığı ve Hocaefendinin resmi web sitesinin yayınladığı yazıya şu linkten göz atabilirsiniz: http://tr.fgulen.com/content/view/18615/12/

Her şey ortada.

Hatta Hocaefendi diğer gazeteci Serdar Turgut’a İHH’nın ABD Kongresince terörist örgüt kapsamına alınacağı mevzusu ile olan ilgisi ve bilgisini dahi aktarmış Turgut, bu dehşet bilgiyi şöyle yazıyor; “Bu arada Gülen Amerika kongresinde Mavi Marmara filotillasını organize den İHH hakkında terörist örgüt tanımlaması getiren önergenin de kongreden geçiş sürecini yakından izliyor, hatta bana ‘Arkadaşlarım bana önergenin çıkmış olduğunu söylediler’ dedi.”

Müthiş.

Kim acaba “içeriden” bilgi veren o arkadaşlar? Dünya henüz bu bilgiye vakıf değil. Bu itiraf, kirli ilişkilerin koca bir itirafı da değil midir? Hocaefendi’ye İHH’nın ABD Kongresi tarafından terörist ilan edilmesi ile alakalı verilen önergeyi onaylandığı bilgisini hangi “arkadaşlar” vermiştir? Sanırım, Hocaefendi’ye bu önergenin büyük ihtimalle onaylanacağının garantisi verildi ve “safını seç” denildi.

O da “safını seçti.”

Bizim için karanlıkta kalan bir şey yok. Her şey ortada.

2 yıl önce 17.06.2008 tarihinde “Bir Nevi Şehadet” gibi kışkırtıcı bir başlıkla yayınlanan yazısında Hocaefendi; “Dünya savaşları gibi hâdiselerde zalimce öldürülen mazlum ve dindar Hıristiyanların şehit olabilecekleri gibi bir hüküm var mıdır?” şeklindeki soruya “bir nevi şehadettir” diye cevap veriyordu. Yazı yine kendi resmi web sitesindedir. Şu linkten göz atabilirsiniz: http://tr.fgulen.com/content/view/15743/3/

Yazıda Hocaefendi bir İslam âlimi olarak bazı görüşler öne sürüyor, alıntılar yapıyor ve bir sonuca varıyor. Eyvallah. Ancak Mavi Marmara’da adam gibi yaşayan, Müslüman gibi şehadete koşan ve inşallah şehit olan 9 yiğide nasıl böyle bir bakışla bakabiliyor Hocaefendi???

“Hoca, efendi ol” demek artık bizim için mecburiyettir. Küresel güç odakları ile Vatikan ile, şunlarla, bunlarla ne yaptığınız bizi ilgilendirmiyor lakin Furkan’ımıza dokundurtmayız.

Biz “Saddam’ın füzeleri ile ölen Yahudi çocukları” ve “Dünya savaşlarında bombardımanlarda ölen Hıristiyan çocukları” kadar Mavi Marmara’da şehit düşen Furkanlara da cümle kurabilecek adamları ciddiye alıyoruz.

Otoritenizi de alın gidin.

Vesselam

(M.Mustafa UZUN / Haber 5)

Etiketler : #Otoritenizi   #de   #alın ve   #gidin!   
YORUMLAR
  • ademoğlu   30-09-2010 19:24

    İslam tarihi bugüne kadar islama ve kurana böylesi kör bakışı hiç görmedi çeşitli tafrikalar olmuş islamı değerlendirme ler yanlışlıklar olmuş fakat bu gülen tarzı yezid bin muaviye tarafından bile olmamıştır Yüce Rabbe hamdolsun ki değerli uyarıcı kardeşlerin bu tip varlıkları tanımış ve tanıtmıştır. İnşallah bu tip varlıkların niyetini anlayıp kurani hayata dönen nurcu kardeşleri ALLAHIN selamıyla selamlıyorum.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN