Mescid-i Aksa'ya fanatik Yahudilerden baskın

Siyonist işgalcilerin gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskınlar son dönemde iyice arttı.

11-03-2013


Fanatik Yahudi gruplarının ve işgal askerlerinin gruplar halinde ve işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa'ya düzenledikleri baskınlar ve turistik keşif turları devam ediyor.

Bu sabah (11 Mart Pazartesi) fanatik Yahudi kadınlardan oluşan bir grup, işgal güçlerinin koruması altında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Grup, İslami Vakıflar İdaresi yetkililerinin tüm itirazlarına ve protestolarına rağmen hiçbir şekilde izin almadan El-Kıbli Mescidi'ne girdi.

Bu arada, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen fanatik Yahudi kadınları koruyan işgal polisinin Filistinli kadınların Mescid-i Aksa'ya girmesine izin vermediği bildirildi. Mescid-i Aksa'da nöbet tutan onlarca Filistinli kadının El-Esbat Kapısı yakınlarında toplandığı ve Mescid-i Aksa'ya girişlerinin engellenmesini protesto ederek gösteri yaptığı ifade edildi.

İşgal güçleri geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa'da Kur'an öğrenimi gören bir grup kız öğrenciye saldırmış ve askerlerden biri öğrencilere ait Kur'an-ı Kerim'i yere düşürerek ayağıyla tekmelemiş, işgal güçlerinin bu çirkin davranışını protesto eden Filistinlilerle işgal güçleri arasında Cuma günü Mescid-i Aksa'da çıkan çatışmalarda birçok Filistinli işgal askerlerinin açtığı ateşle yaralanmıştı.  

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Mescidi   #Aksa'ya   #fanatik   #Yahudilerden   #baskın   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN