Mescid-i Aksa avlusunda dans rezaleti

Siyonist işgal rejimi, uzun süren tepkiler üzerine işgali altında tuttuğu camide içki festivalinden vazgeçti ama Mescid-i Aksa'nın avlusunda dans gösterisini sessiz sedasız gerçekleştirdi

05-09-2012


Siyonist işgal rejimi , bir yandan Müslümanların tepkisini dindirmek için göstermelik adım atarken diğer yandan sessiz sedasız başka skandallara imza attı. İşgal altında bulunan camide içki festivalini uzun tepkiler sonrası yapmaktan vazgeçen İsrail, daha beter bir gösteriyi Mescid-i Aksa'nın avlusunda gerçekleştirdi.

Mescid-i Aksa camisinin avlusunda yer alan Kubbet'üs Sahra Camii'nin önünde akrobatik dans gösterisi yapıldı.

Dans gösterisi Filistinlilerin tepkisini çekti. Gösterinin yapılmasına tepki gösteren El-Aksa Kurumu, İsrail'in "yavaş ama sürekli bir Yahudileştirme faaliyeti yürüttüğü" tepkisinde bulundu.

Aksa Kurumu, Mescid-i Aksa'nın avlusunda yer alan Kubbet'üs Sahra Camii'nin önünde akrobatik dans gösterisi yapılması ve çok sayıda İsrail askerinin üniformalarıyla cami avlusuna girmesi üzerine yaptığı yazılı açıklamada, Mescid-i Aksa ve Kudüs'te "yavaş ama sürekli bir Yahudileştirme faaliyeti yürütüldüğü"nü belirtti.

El-Aksa Kurumu, İsrail'in Mescid-i Aksa'nın avlusunu kamu alanı olarak göstererek, kutsal mekanlarda yapılması uygun olmayan faaliyetleri teşvik ettiğine dikkati çekti.

Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün yalnızca Müslümanlara ait olduğunu vurgulayan Aksa Kurumu, Müslümanları İsrail'in faaliyetlerine karşı tepki göstermeye çağırdı.

(Kaynak:Dünya Bülteni)

Etiketler : #Mescidi   #Aksa   #avlusunda   #dans   #rezaleti   
YORUMLAR
  • ilyas metin    05-09-2012 19:52

    Kudüs şu an duyarlılığımız alanında değil! biz başka tarafa bakıtılıyoruz. şşiit uyandırma müslumanları!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN