
Mavi Marmara yolcusuz geliyor
Mavi Marmara gemisinin Çanakkale'de maruz kaldığı prosedür zulmü sebbeiyle şehit aileleri ve filo yolcuları gemiye binemedi. Bu sebeple gemi Çanakkale'den yolcusuz olarak yola çıktı.
26-12-2010

İslam ve Hayat
Mavi Marmara gemisinin Çanakkale'de maruz kaldığı prosedür zulmü sebbeiyle şehit aileleri ve filo yolcuları gemiye binemedi. Bu sebeple gemi Çanakkale'den yolcusuz olarak yola çıktı.
Bu arada İHH'dan yapılan açıklamada, şöyle denildi:
22 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’dan dualarla Gazze’ye uğurlanan Mavi Marmara gemisi, aylar süren bekleyişten ardından İstanbul’a varmak üzere. Düzenlenecek tarihi karşılama için yapılan bütün hazırlıklar tamam. Anadolu’dan yola çıkan otobüsler İstanbul’a ulaştı. İstanbul’un farklı semtlerinden yüzlerce otobüs ise alana ulaşmaya başladı.
Dünyanın 50’den fazla ülkesinden aktivistler ve duyarlı insanlar ise günler öncesinden İstanbul’a gelerek Mavi Marmara gemsini beklemeye başladılar. Tarihi karşılama töreninde on binlerce kişi alandaki yerlerini alıyor. Sarayburnu’nun bugüne kadarki en kalabalık gününü yaşaması bekleniyor. Program ilan edildiği gibi tam 13.00’de başlayacak.
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
İsviçre merkezli kuruma göre, Gazze’de 200 bin kişi katledildi
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Makaleler
Hava Durumu





























































