Kukla Kadirov'un Sesi Televizyonu: Kanal 7

İsmi "Allah'ın kılıcı" anlamına gelen, fakat kendisi "Kukla Kadirov'un kılıcı" olarak görev yapan söz konusu programcının Kanal 7 ekranlarından aylardır sürdürdüğü bu çirkin, bu yanıltıcı, bu işgali meşrulaştırıcı kara propagandasını lanetliyor, Kanal 7 yöneticilerini esefle kınıyoruz.

14-03-2010


İslam ve Hayat

Kanal 7, son birkaç aydır her Pazar günü, kukla Kadirov propagandası yapan programlar yayınlamayı gelenek haline getirmiş bulunuyor. İşgalci Rusya'nın has adamı "Çeçenistan Devlet Başkanı" işbirlikçi Ramzan Kadirov'un Türkiye temsilcisi gibi çalışan Seyfullah Türksoy'un önceleri İpekyolu adını taşıyan programıyla ve şimdilerde 7. Gün programıyla sürdürdüğü Kadirov propagandası her hafta Kanal 7 ekranlarında yer almaya devam ediyor. 

Bu programlarda, Kadirov'un işgalci Rusya'ya olan sadakati, Çeçenistan'da halen devam eden Rusya ordusunun katliamları, Kadirov'un fahişilerle çekilmiş uygunsuz görüntüleri yer almıyor tabii ki. İşgalci Rusya'nın "dine karşı din" politikası çerçevesinde inşasına yardımcı olduğu ve tamamen işgali meşrulaştırmayı amaçlayan cami inşaat ve açılışları, Kadirov'un İslam dünyasının çeşitli bölgelerinden meşruiyet arayışının bir sonucu olarak Çeçenistan'a getirttiği konuklar (Ki bu konuklar da tıpkı Kadirov gibi işgalcilerin iliştirilmiş adamalrından oluşuyor, siyonist kuklası Mahmud Abbas ve onun müftüsü gibi) ve Rusya'nın direnişi bitirmek için sürdürdüğü imar çalışmaları bu propagandanın temel enstrümanlarını oluşturuyor.

İsmi "Allah'ın kılıcı" anlamına gelen, fakat kendisi "Kukla Kadirov'un kılıcı" olarak görev yapan söz konusu programcının Kanal 7 ekranlarından aylardır sürdürdüğü bu çirkin, bu yanıltıcı, bu işgali meşrulaştırıcı kara propagandasını lanetliyor, Kanal 7 yöneticilerini esefle kınıyoruz. 

       

Etiketler : #Kukla   #Kadirov'un   #Sesi   #Televizyonu:   #Kanal   #7   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN