Keyfi gözaltılara tepki

Geçtiğimiz günlerde Adana ,İstanbul ,Çanakkale ve Antalya'da "El Kaide" adı altında yapılan operasyonlarda bir çok kişi keyfi olarak gözaltına alındı.

21-07-2010


Geçtiğimiz günlerde Adana ,İstanbul ,Çanakkale ve Antalya'da "El Kaide" adı altında yapılan operasyonlarda bir çok kişi keyfi olarak gözaltına alındı.

Bu insanların "insanlık dışı" yöntemlerle  ve gerçek dışı iddialarla gözaltına alınması insani olarak ne durumda olduğumuzun acı bir göstergesidir. Çıkar dünyasının ilişkileri ne yazık ki, statükocu ve militarist rejimlerin en önde gelen ilkelerindendir.

İşte bu ilkeler doğrultusunda içinde bulunduğu uluslararası zulüm kuruluşlarına (NATO) ve çevresel antlaşmardan dolayı Türkiye'de Dindarların üzerine büyük baskılar yapılmaktadır.

PKK ile savaşında, müttefik arayan Türkiye, ABD'nin; Afganistan ve çevre ülkelerdeki yaptığı işgallerde "bende yanımdayım" diyerek "Dindar ve saygın"kişileri sırf bu işgalleri onaylamadıkları ve mazlumların yanında ve safında durdukları için keyfi soruşturma ve gözaltına almaktadır.

Son gözaltı dalgasında ise Sütunhaber Sitesi ve Sütunhaber Dergisi Genel Yayın Yönetmenimiz Metin Doğruyol ve dergimizin satış ve reklam temsicileride keyfi gözaltı vurgununun kurbanları arasındadır.

Dün yapılan bu keyfi operasyonlara" tepki koyma" çağrımıza destek çıktıkları için Haksöz haber, Özgür-der  ve Sayın Rıdvan Kaya'ya teşekkür ederiz. Ve diğer İslami sitelerden ve kuruluşlardan ve duyarlı Müslümanlardan da bu tepkiyi "İslami ve Tevhidi" bir refleks olarak bekliyoruz.

Bir sloganda dediği gibi "Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek."

(Kaynak: Sütun Haber)

Etiketler : #Keyfi   #gözaltılara   #tepki   
YORUMLAR
  • ADEMOĞLU   24-07-2010 12:41

    Küfrün karşısında izetli duruşlar her zaman küfre korku vermiş ve sanal düzenlerinin yıklacağı endişesi onlara korku vermiştir. kourksunlarda çünkü yüce mevla onlar benden değil sizden korkarlar.Diyerek bizlerin izetli duruşumuzu asla yılmadan devam etmeyi ve izetli sabrı göstermeyi istemiştir. kurani yolda ,ilahi davada izetli duruşları gösteren her kardeşin yanındayız,yüce mevlamda yar ve yardımcınız olsun.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN