Kadirov’un iğrenç yüzü

Yıllarca Çeçen direnişçilerle baş edemeyen Rusya’nın direnişi kırmak için sahneye sürdüğü işbirlikçi Ramazan Kadirov’un, bir yandan Çeçen mücahidlerine iğrenç işkenceler yaparken, öbür yandan içkili-dansözlü geceler düzenleyerek gününü gün ettiği ortaya çıktı.

20-06-2009


Yıllarca Çeçen direnişçilerle baş edemeyen Rusya’nın direnişi kırmak için sahneye sürdüğü işbirlikçi Ramazan Kadirov’un, bir yandan Çeçen mücahidlerine iğrenç işkenceler yaparken, öbür yandan içkili-dansözlü geceler düzenleyerek gününü gün ettiği ortaya çıktı. Çeçen halkının Rus baskısına karşı direnmesini engellemek için halk arasında sürekli İslami söylemler kullanarak sempati toplamaya çalışan Ramazan Kadirov’un, düzenlediği dansözlü-içkili toplantılarda içki içip kadınlara sarkıntılık yaparken çekilmiş görüntüleri ile mücahidlerin ailelerine yaptığı işkence görüntülerinin ortaya çıkması Kadirov’un gerçek yüzünü gözler önüne seriyor.

ÖNCE İŞKENCE SONRA EĞLENCE
Ramazan Kadirov, dağlarda Rusya’ya karşı özgürlük mücadelesi veren direnişçileri yıldırmak için mücahidlerin ailelerine korkunç işkenceler yapıyor. Görüntülerde, Çeçen mücahidlerin teslim olması için ailelerine işkence yapan, kadınları döven Kadirov’un adamları, işbirliğine yanaşmayan Çeçenleri ise en acımasız işkencelere tabi tutuyor. Görüntülerde bir Çeçen mücahidin hanımını sorgulayan Kadirov’un adamları, kadına küfürlü hakaretler yağdırırken yanlarına çağırarak yüzünü tokatlıyor. Başka bir görüntüde ise Kadirov’un, ele geçirdiği bir Çeçen mücahidi, yaş bir sopayla dövdüğü görülüyor.

DEMET DEMET PARA SAÇIP İÇKİ İÇİYOR
Rusya’ya karşı Çeçen direnişini kırmak için her türlü insanlık dışı yönteme başvuran Ramazan Kadirov, Ruslardan aldığı paralarla da sürekli gece âlemleri düzenliyor. Video görüntülerinde serseriler gibi içip nara atan Kadirov, bir yandan da yanındaki kadınlara sarkıntılık etmekten geri durmuyor. Özellikle Çeçen halkı arasında dindar bir kişiliğe sahip olduğu ve Çeçenistan’da İslam’ı hâkim kılmak istediği şeklinde söylemler yayan Kadirov’un, Rusya’dan getirdiği dansözle içki içerken tekbir getirmesi ise ahlaksızlığın doruk noktasında olduğunu gözler önüne seriyor.

(Kaynak: Vakit)

Etiketler : #Kadirov’un   #iğrenç   #yüzü   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN