
İsmet Özel'den ulusalcılara taş çıkaran yorumlar
İsmet Özel, son dönemdeki "komşularıyla sıfır sorunlu bir Türkiye" propagandasının Türkiye'nin haritadan silinmesi manası taşıdığını iddia ederek ulusalcılara taş çıkarttı.
16-03-2010

İslam ve Hayat
İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle Konya'da düzenlenen programda konuşan dernek genel başkanı şair İsmet Özel, Perinçekvari yorumlarına devam etti.
Timeturk haber sitesinde yer alan habere göre, Konya Ticaret Odası Konferans Salonu'ndaki konuşmasında insanların çoğunun İstiklâl Marşı'nı ezbere bildikleri halde onunla nasıl bir irtibat içinde olduklarının sorulması gerektiğini söyleyen ve İstiklâl Marşı'nın "Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın" mısraına rağmen Türkiye Cumhuriyeti'nin 87 yıllık tarihi boyunca Hakk'ın va'dettiği günlere inanmayan iktidarlar tarafından yönetildiğini, böylelikle ülkenin "Allah düşmanımın başına vermesin" dedirten bir idare altında bulunduğunu dile getiren İsmet Özel, son dönemdeki "komşularıyla sıfır sorunlu bir Türkiye" propagandasının da Türkiye'nin haritadan silinmesi manası taşıdığını iddia etti.
Böylece Özel, çatışmayı, savaşı ve problem çıkararak ayakta durmayı temel felsefe olarak benimseyen ulusalcı devlet mantığını savunma konusunda Ergenekonculardan aşağı kalmadığını bir kere daha göstermiş oldu.
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
SUVEYDA'DA KONTROL KİMDE?
Siyonistlerin Akkuyu Üzerinden Hedef Gösterdiği Türkiye Altta Kalmadı! (VİDEO)
EİMMET'EL KÜFR
METAN GAZINDAN VEFAT EDEN 12 ASKERİN HATIRLATTIKLARI
SENİ DE VURURLAR İSRAİL!
Yeni yılımız mübarek olsun
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kürecik itirafı
Makaleler
Hava Durumu