
İslami Eylem Cephesi Lideri: ABD, ajan ve dostlarını ilk fırsatta satar
ABD’ye dayanan Arap rejimlerinin yanılgı içerisinde olduğunu belirten Genel Sekreter, daha önce yaşanan tecrübelerin, ABD’nin kendi çıkarları karşısında rahatlıkla ajanlarını ve dostlarını satabileceğini gösterdiğini söyledi.
15-04-2008

Ürdün İslâmi Eylem Cephesi Genel Sekreteri Dr. Rahil Ğurayibe, gün geçtikçe şiddetlenen Gazze kuşatmasıyla ilgili Arap rejimlerinin tavrını sert bir dille eleştirdi.
Ğurayibe, İsrail işgal devletinin Gazze halkına yaptığı zulüm ve eziyetleri sürdürmesi durumunda halkın tepkisinin akıl almaz boyutlara ulaşabileceğini bildirdi. Ğurayibe, kuşatmayla ilgili ABD ve İsrail’in tutumlarına da değindi. İslâmi Eylem Cephesi Genel Sekreteri, ABD ve İsrail’in bölgede topyekun etkilere sebep olması durumunda dahi komplolarından vazgeçmeye niyetli görünmediğini ve kendileri için ajanlık yapan güçlerin akıbetine de aldırış etmediğini dile getirdi.
ABD’ye dayanan Arap rejimlerinin yanılgı içerisinde olduğunu belirten Genel Sekreter, daha önce yaşanan tecrübelerin, ABD’nin kendi çıkarları karşısında rahatlıkla ajanlarını ve dostlarını satabileceğini gösterdiğini söyledi. Ğurayibe, Arap ülkelerinin sorumluluğuyla ilgili olarak da, Mısır, Ürdün ve Suudi Arabistan’ın desteklerini çekerek ABD’nin komplolarının önüne geçebileceklerini vurguladı. (Vakit)
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Hamas: Siyonist çetenin hapishanelerindeki Filistinli kadınlar darbediliyor, başörtüleri zorla çıkarılıyor
Gazze’de Yağmur Yağarken Vicdanlar Çöktü
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Makaleler
Hava Durumu






























































