
İşgalciler Filistinli genci kurşun yağmuruna tuttu
Kudüs'te bir geçiş noktasında işgal güçleri kendilerine bıçakla saldırmaya çalışan bir genci etkisiz hale getirdikten sonra kurşun yağmuruna tuttu
22-02-2016

İsrail askerleri Kudüs'teki bir geçiş noktasında bıçakla sınır polisine saldıran Filistinli genci vurarak etkisiz hale getirdikten sonra da kurşun yağmuruna tuttu. İşgalcilerin vahşeti El Cezire kameramanı tarafından saniye saniye görüntülendi.
Haaretz gazetesinin internet sitesinde yayınlanan habere göre; Muhammed Ebu Halef adındaki 20 yaşındaki Filistinli genç, Doğu Kudüs'teki geçiş noktasında bekleyen İsrailli görevlilere elindeki bıçakla saldırmaya çalıştı.
Bir kişiyi yaralayan Filistinli genç kaçmaya çalışırken işgal güçleri tarafından vuruldu. Ancak askerler yere düşen ve hareketsiz yatan gence defalarca ateş etti.
Olay yerinde bulunan El Cezire kameramanı tarafından görüntülenen vahşet dolu anlar, Haaretz'in internet sitesinde yayınlandı.
KEMALİZMİN YUNAN AŞKI BAĞLAMINDA KIBRIS SEÇİMLERİ
Bugün günlerden Ahmed Kalkan
SAPKIN GURU TRUMP VE MÜRİTLERİNİN BARIŞ (!) TİYATROSU
İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez
Siyonistlerin filo baskınında 497 kişi gözaltında
1 DOĞRU 99 YANLIŞ, NETİCE DÜNYADA DA ÂHİRETTE DE ZİYAN
Antisiyonist haham: Siyonizm yüzünden bizden nefret ediliyor
SUÇ OLAN, İŞBİRLİKÇİLİĞİ GÜNDEMLEŞTİRMEK DEĞİL İŞBİRLİKÇİLİKTİR
Makaleler
Hava Durumu































































