İşgalci siyonist yine saldırdı: 5 mücahid şehid

Siyonistlerin bu sabah Gazze’ye yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırıda Hamas’ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları üyesi 3 mücahid ile Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri üyesi 2 mücahid şehid oldu.

23-05-2008


Siyonist işgal güçleri, Filistinli direniş gruplarıyla bir taraftan ateşkes görüşmeleri yaparken diğer taraftan da katliamlar işlemeyi sürdürüyor. Siyonistlerin bu sabah (23 Mayıs Cuma) Gazze’ye yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırıda Hamas’ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları üyesi 3 mücahid ile Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri üyesi 2 mücahid şehid oldu. İşgal güçleri ayrıca 6 sivili yaraladı, 25 Filistinliyi kaçırdı ve çok miktarda ekili araziyi de tahrip etti.

Kassam Tugayları yetkilileri, Filistin Enformasyon Merkezi’ne yaptıkları açıklamada, işgal güçleriyle girdikleri çatışmada şehid olan mücahidlerin isimlerinin Mühenned Hamit Avvad (23), İbrahim Şerif Mazi (20) ve Muhammed Hafız Ebu Rızk (23) olduğunu bildirdiler.

Öte yandan Kudüs Müfrezeleri sözcüsü Ebu Ahmet, Filistin Enformasyon Merkezi’ne yaptığı açıklamada işgal güçlerinin Bureyc mülteci kampının doğusundaki bölgeye düzenlediği hava saldırısında hareket üyesi iki mücahidin şehid olduğunu bildirdi.

Sözcü, şehitlerin cesetlerinin halen çatışma mahallinde olduğunu, işgal güçlerinin bölgeyi terk etmemiş olması nedeniyle ambulans ekibinin cesetlere yaklaşamadığını ifade etti.

İşgal ordusu da, Kassam Tugayları mücahitlerinin RPG roketleriyle hedef aldıkları bir tankın tahrip olması sonucu bir askerinin yaralandığını kabul etti. (Filistin Haber)

Etiketler : #İşgalci   #siyonist   #yine   #saldırdı: 5   #mücahid   #şehid   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN