
İşgalci çete cenaze törenine saldırdı
İsrail polisinin ülkenin güneyindeki Negev'de bir cenaze törenine saldırısında, göz yaşartıcı gazdan etkilenen bir Filistinli hayatını kaybetti, 40 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.
19-01-2015

Negev Toprak ve İnsan Kurumu Sözcüsü Selman Ebu Ubeyd, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail polisinin Negev'in güneyindeki Raht bölgesinde Sami Caar'ın cenaze törenine plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz bombasıyla saldırdığını söyledi. Ubeyd gazdan etkilenen 40 yaşındaki Sami Ziyadne'nin yaşamını yitirdiğini, yaklaşık 40 kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini belirtti.
İslami hareket Negev sorumlusu Üsame Ukaybi de saldırının hareketin başkanı Raid Salah'ın konuşması sırasında gerçekleştiğini ifade etti.
Sami Caar, İsrail polisinin geçen Çarşamba günü Raht bölgesine düzenlediği baskın sırasında hayatını kaybetmişti.
(Haksözhaber)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
VİCDAN VE AHLAK MEFHUMLARI ÇERÇEVESİNDE SEKÜLERİZM VE SEKÜLER BİR DİN OLARAK FUTBOLİZM
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Makaleler
Hava Durumu

































































