
Halk cenaze törenlerinde, HDP'liler PKK halayında
Kanlı tedhiş örgütü PKK'nın çözüm sürecini sabote etmesi sonucu başlayan çatışmalar sürüyor. Bu çatışmalarda hergün iki tarafta da gariban halkın çocukları hayatını kaybediyor. Anadolu'nun her yerinden yine Türkçe ve kürtçe ağıtlar yükseliyor. HDP ve DBP'nin çeşitli Doğu il ve ilçelerinde düzenlediği PKK kutlamalarında canlı müzik eşliğinde halaylar çekildi.
16-08-2015

İslam ve Hayat
Kanlı tedhiş örgütü PKK'nın çözüm sürecini sabote etmesi sonucu başlayan çatışmalar sürüyor. Bu çatışmalarda hergün iki tarafta da gariban halkın çocukları hayatını kaybediyor. Anadolu'nun her yerinden yine Türkçe ve kürtçe ağıtlar yükseliyor.
İşte böyle bir konjonktürde, hem PKK'ya destek verip hem de aynı zamanda sözde barış kelimesini ağzından düşürmeyen HDP'liler insanlık dışı gerçek yüzlerini bu kez de PKK'nın Türkiye topraklarında silahlı saldırılara başlamasının yıldönümünü kutlama gerekçesiyle gösterdiler.
HDP ve DBP'nin çeşitli Doğu il ve ilçelerinde düzenlediği PKK kutlamalarında canlı müzik eşliğinde halaylar çekildi.
Bu yerleşim yerlerinden biri de Cizre'ydi. Cizre'nin Cudi, Nur, Yafes ve Sur mahallelerinde düzenlenen kutlamalarda DBP ve HDP yöneticileri canlı müzik eşliğinde halay çekip oynarken, ilçenin dört bir yanından silah sesleri yükselmeye başladı.
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
SUVEYDA'DA KONTROL KİMDE?
Siyonistlerin Akkuyu Üzerinden Hedef Gösterdiği Türkiye Altta Kalmadı! (VİDEO)
EİMMET'EL KÜFR
METAN GAZINDAN VEFAT EDEN 12 ASKERİN HATIRLATTIKLARI
SENİ DE VURURLAR İSRAİL!
Yeni yılımız mübarek olsun
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kürecik itirafı
Makaleler
Hava Durumu