Haksöz'den, "Yargı cübbesi giydirilmiş zorbalık"la mücadele çağrısı 

Haksöz Dergisi'nin Temmuz sayısı okuyucularla buluştu. “Yargı cübbesi giyirilmiş zorbalığın" manşete taşındığı 208. sayı, Müslümanları bu sürece yönelik kararlı bir tutum almaya davet ediyor.

03-07-2008


Haksöz Dergisi'nin Temmuz sayısı okuyucularla buluştu. “Yargı cübbesi giyirilmiş zorbalığın" manşete taşındığı 208. sayı, Müslümanları bu sürece yönelik kararlı bir tutum almaya davet ediyor. "Darbecilik Düzenin Karakteridir" başlıklı gündem yazısı Haksöz'ün yaşanılan süreçlere bakışını özetliyor.

Derginin sayfalarında şu yazılar dikkat çekiyor: "Atatürk'ün Türkiyesi ve Aydınları", "Kimi Sevip Kimi Sevmeyeceğimize Medya Zaptiyeleri mi Karar Verecek?", "Siyasetsiz Bir Parti Hikayesinin Kapanış Cümleleri", "Genelkurmay Cumhuriyeti" Lahikaları Tahkim Ediliyor", "Kendimiz Olamazsak Hiçbir Şey Olamayız!", "ÖSS Vesilesiyle Bir Kere Daha: Tabana Vuran İnsanlık ve Tavan Yapan Canavarlık", "Futbol Kime Hizmet ediyor?", "Gazze'de Ateşkes Direnişin Başarısıdır", "Din-Devlet İlişkileri Bağlamında Muhafazakarlık -1", "Hayat-İdeal İlişkisi ve Müslümanların Pratiği Üzerine", "Mesajı Tersyüz Edilen Bir Kıssa: Firavun'un Sarayında İmanını Gizleyen Mümin", "İstisnai Bir Peygamber Hz. Harun ve Yardımcı Resullük", "Laiklik Tipolojileri, Muhammed Arkoun ve Kemalizm Üzerine Bazı Düşünceler", "İslamcılık İslam'ı Yaşama ve Yaşatma Mücadelesidir", "Dublörün Dilemması: Zeki, Eğlenceli ve Boş", "Bir "Güzel İnsan"ın Ardından…", "Yargı mı, O Şimdi Asker".

İrtibat: 0212 534 58 08

[email protected]






   

 

Etiketler : #Haksöz'den   #   #Yargı   #cübbesi   #giydirilmiş   #zorbalıkla   #mücadele   #çağrısı    
YORUMLAR
  • musa carullah   03-07-2008 11:32

    siz çizgi filmleri ıslah etmeye devam edin, cübbeli darbeyi marbeyi bırakın!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN