
Gözaltındaki paşalara cami bombalama planları soruldu
''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen emekli askerlere 80 sayfadan oluşan soru yöneltildiği öğrenildi.
23-02-2010

''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen emekli askerlere 80 sayfadan oluşan soru yöneltildiği öğrenildi.
İstanbul Cumhuriyet Savcıları Bilal Bayraktar, Mehmet Berk ve Ali Haydar tarafından sorgulanan şüphelilere sorulan sorular arasında ''Camilere saldırı planları, 1. Ordu Komutanlığının sorumluluk alanı ve basında yer alan planlarda geçen bilgilerden haberdar olup olmadıkları ve planla ilgili söz konusu seminere katılıp katılmadıkları''nın da bulunduğu belirtildi.
Bu arada, şüphelilere, ''Ergenekon'' soruşturması ve davasının sanıklarıyla ilgili herhangi soru yöneltilmediği ifade edildi.
(Kaynak: Haber 7)
DİYANETİN "AŞIRILIK" KONUSUNDAKİ HUTBESİNE DAİR
Ümmetin Aziz Şehidi Seyyid Kutub, Tağutları ve Belamlarını Rahatsız Etmeye Devam Ediyor
CAHİLİYE TEBERRUCU VE PERDESİZ EVLER
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
Makaleler
Hava Durumu































































