Gazze sınırındaki katliamda yaralanan Filistinlilerin 54’ü bitkisel hayatta

Filistin İşgal Suçlarını Takip Heyeti Başkanı İmad el-Baz, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde düzenlediği basın toplantısında, siyonist işgal güçlerinin Gazze sınırında göstericilere açtığı ateşte en az 3 bin Filistinlinin yaralandığını hatırlatarak, bu kişilerden 54'ünün bitkisel hayatta olduğunu açıkladı.

18-05-2018


Filistin İşgal Suçlarını Takip Heyeti Başkanı İmad el-Baz, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde düzenlediği basın toplantısında, siyonist işgal güçlerinini Gazze sınırında göstericilere açtığı ateşte en az 3 bin Filistinlinin yaralandığını hatırlatarak, bu kişilerden 54'ünün bitkisel hayatta olduğunu açıkladı.
 
Bin 359 kişi gerçek mermiyle vuruldu
 
Yaralananlardan 1359'unun gerçek mermiyle vurulduğunu, bunlardan 79'unun kadın, 255'inin çocuk olduğunu belirten Baz, 20 gazeteci ile 19 sağlık görevlisinin de İsrail askerleri tarafından vurulduğunu ifade etti.
 
62 Filistinli şehit edildi
 
Siyonist işgal güçlerinin Gazze sınırında ABD'nin Kudüs'te büyükelçilik açmasını protesto etmek ve Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını anmak isteyen göstericilere ateş açması sonucu 62 Filistinli şehit olmuş, en az 3 bin kişi yaralanmıştı.
 
(İslam ve Hayat / AA)

Etiketler : #Gazze   #sınırındaki   #katliamda   #yaralanan   #Filistinlilerin   #54’ü   #bitkisel   #hayatta   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN