
Gazze kıyımında katledilen Filistinlilerin sayısı 710, yaralıların sayısı 3 bin 200’e çıktı
Siyonist işgal ordusunun Gazze’de işlediği insanlık suçu 13. gününe girerken, yapılan katliam sonucunda şehid olanların sayısı 710’a, yaralıların sayısı ise 3 bin 200’e yükseldi.
08-01-2009

Siyonist işgal ordusunun Gazze’de işlediği insanlık suçu 13. gününe girerken, yapılan katliam sonucunda şehid olanların sayısı 710’a, yaralıların sayısı ise 3 bin 200’e yükseldi. Şehid ve yaralıların yarısını çocuklarla kadınların oluşturduğu belirtildi.
Filistin hükümetine bağlı Sağlık Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Olağanüstü Haller ve İlk Yardım Kurumu Başkanı Dr. Muaviye Hasaneyn yaptığı açıklamada, İsrail işgal ordusunun şimdiye kadar 710 kişiyi katlettiğini ve 3200’den fazla kişiyi de yaraladığını belirtti. Kurbanların yarısına yakının çocuklarla kadınlardan oluştuğunu belirten Hasaneyn, yaralılardan 450’sinin durumunun ağır olduğunu ifade etti.
Filistin direnişi karşısında istediğini elde edemeyen düşman ordusu, sivillerin evlerine, Allah’ın evleri olan camilere ve okullara saldırmaya başladı. BM’ye ait olan ve beyaz örtülerle işaretlenen okulları bile hedef alan işgal ordusu yüzlerce sivili katletti veya yaraladı. İşgal ordusunun sadece 6 Ocak Salı günü, BM’ye ait okulları bombalaması sonucu 135 kişi hayatını kaybetti.
(Filistinhaber.com/tr)
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Makaleler
Hava Durumu