Gaspçılar bıçakladı, devlet sınır dışı etti! Türkiye’de yabancı olmak!

Beşiktaş'ta yabancı bir kişiyi gasp etmek isten gaspçılar direnen genci defalarca bıçakladı. Emniyet tarafından yakalanan zanlılardan biri cezaevine gönderilirken, bıçaklanan yabancı ise tedavi edildikten sonra sınır dışı edildi.

09-02-2022


İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Sinanpaşa Mahalles'inde yabancı uyruklu Khal Mohammad Azimi, cadde üzerinde yürümeye başladı. Bir süre sonra Azimi ile yoldan geçen iki şahıs arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada şahıslar, Azimi’nin cep telefonunu ve 100 lirasını gasbetti. Olayın ardından Azimi, şahıslardan parasını geri almak isteyince kavga çıktı.

Yumruk ve tekmelerle dakikalarca darbedilen Azimi, ardından şahıslar tarafından 2 yerinden bıçaklandı. Genç, bıçaklanmasına rağmen gaspçılardan birini bacağına sarılarak kaçmasını engellemeye çalıştı.

Ancak vatandaşların araya girmesiyle şahıslar kaçarak uzaklaşırken, genç ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaçan saldırganı yakalamak için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Beşiktaş Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve mahalle bekçileri çalışma başlattı.

Bu kapsamda iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan bekçiler, saldırgan gaspçının Kadir E. olduğunu tespit etti. Diğer zanlının akıbeti ve kim olduğuna dair ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

Devam eden çalışmalarda şahıs, geçtiğimiz cuma günü Köyiçi Caddesi üzerinde kıskıvrak yakalandı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıs, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'yağma (gasp)' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur genç ise tedavisinin ardından sınır dışı edildi.

(Kaynak: H.Söz Haber)

 

 

Etiketler : #Gaspçılar   #bıçakladı   #   #devlet   #sınır   #dışı   #etti!   #Türkiye’de   #yabancı   #olmak!   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN