
Evsizler için "sokakta bir gece" eylemi yapılacak
Şefkat Kapısı Yoksullukla Mücadele ve Ötekilere de İnsan Hakları Derneği (ŞEFKAT-DER) Genel Başkanı Hayrettin Bulan, duyarlı tüm insanları 18 Aralık cumartesi günü, sokakta yaşayan evsizler için yapacakları “Bir Kış Gecesi Sokakta Yaşama” etkinliğine davet etti.
18-12-2010

Şefkat Kapısı Yoksullukla Mücadele ve Ötekilere de İnsan Hakları Derneği (ŞEFKAT-DER) Genel Başkanı Hayrettin Bulan, duyarlı tüm insanları 18 Aralık cumartesi günü, sokakta yaşayan evsizler için yapacakları “Bir Kış Gecesi Sokakta Yaşama” etkinliğine davet etti.
Hayrettin Bulan, Taksim Postanesinden, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, diğer siyasi parti genel başkanları ve ailelerine etkinlik için faks çekti.
Bulan, burada yaptığı açıklamada, sokakta yaşayan evsizler için kalacak yer imkanı sunulamadığını belirterek, 1995 yılından itibaren özellikle 18-65 yaş aralığındaki korunmasız kadın, erkek ve aileler için ayrı rehabilitasyon merkezlerinin açılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
Türkiye'de 2010 yılına gelinmesine rağmen soğuk havalarda belediyelerin spor salonları dışında merkez bulunmadığını ifade eden Bulan, evsizlerin kısa süreliğine tutulduğunu ve geç toplandığını anlattı.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
VİCDAN VE AHLAK MEFHUMLARI ÇERÇEVESİNDE SEKÜLERİZM VE SEKÜLER BİR DİN OLARAK FUTBOLİZM
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Makaleler
Hava Durumu

































































