
Esed halkını katletmeyi sürdürüyor: 26 ölü
Bugün Cuma namazı sonrası Suriye'nin değişik kentlerinde düzenlenen gösterilerde 26 kişinin öldürüldüğü bildirildi.
28-10-2011

Yönetim karşıtı gösterilerin Sürdüğü Suriye’de Baas güçlerinin açtığı ateş sonucu 26 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin de yaralandığını belirtildi.
Aktivistler, bazı bölgelerde ordudan ayrılan askerlerin göstericilerin güvenliğini sağladığını da ifade etti.
El-Cezire’nin verdiği habere göre bugün Suriye’de Cuma namazından sonra eylemciler ve Suriye ordusu arasında çatışmalar çıktı.
Verilen habere göre Esed yönetimine bağlı keskin nişancıların ateşi neticesinde Humus’da 14 diğer şehirlerde ise 12 kişi öldürüldü.
Bu arada Suriye yönetiminin internet ve telefon gibi iletişim araçlarını kestiği gelen haberler arasında.
Suriyeli muhaliflerin bugüne "uçuşa yasak bölge cuması" adını verdikleri ifade edildi.(Kaynak: Timeturk)
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Makaleler
Hava Durumu






























































