Erdoğan konuştu, troller İHH'yı "paralel" ilan etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Marmara'yla ilgili "giderken başbakana mı sordunuz?" çıkışının ardından sosyal paylaşım sitesi twitter'da "İHH Terör Örgütü İlan Edilsin" "#İHHTerörÖrgütüİlanEdilsin" hashtag'i açıldı ve gündemin ilk sırasına yerleşti.

01-07-2016


Öte yandan hükümete yakınlığıyla bilinen Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu twitter'da yaptığı bir paylaşımda İHH'ya atıf yaparak paralel oluşum olduğunu iddia etti.



Cemil Barlas da hedef almıştı

Hükümete yakınlığıyla bilinen A Haber kanalında yorumculuk yapan ve internette Pelikan Dosyası'nı yazan kişi olduğu iddiaları dolaşan havuz medyasının önde gelen isimlerinden Cemil Barlas İsrail-Tükriye anlaşmasının ardından İHH'yı hedef almıştı. 

 
Kişisel twitter hesabından, "ihh yerli mi değil mi önünüzdeki süreçte göreceğiz.. samimiyet testine iyi başlamadı.." açıklamasında bulunan Barlas, "bariz şekilde tr'nin lehine olan gelişmeye üzülme bulaşıcı galiba.. aynı şeye bazı islamcı geçinenler de başladı.. deşifre oluyorlar bu iyi" ifadelerini de kullanmıştı. 
 
Barlas ayrıca Erdoğan'ın Mavi Marmara'nın gitmemesini söylediğini de ifade etmişti. 
 
Bir takipçisinin, "RTE olaydan önce İsrail'in terörizmini öngörüp İHH'ya filo yola çıkmasın telkininde bulunmuş. Ama İHH inat etmiş. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna da "doğru galiba" şeklinde cevap vermişti.
 
İHH'lılardan gelen tepkiler üzerine, "kuralımı ihh'cılara da hatırlatayım.. edilen küfürler misli ile sahibine iade.. çok kolay.." diyen Barlas, İHH için bir "ajan" imasında bulunmuştu.
 
Barlas bir takipçisinin "ihh soru isaretli bir yapi hicbir sekilde sukur takdir yok kibir cok gidisat vs iyi degil daha cok soylenecek sey var ama sabir" şeklindeki tweetini de retweet yapmıştı.
 
 
 
(Venhar Haber)

Etiketler : #Erdoğan   #konuştu   #   #troller   #İHH'yı   #paralel   #ilan   #etti!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN