
Direnişçilerden Kaddafi'ye son 72 saat süre
Libya'da muhalifler ile Kaddafi güçleri arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ediyor. Libya'nın doğu illerinden Bingazi'de gücü elinde bulunduran Libyalı muhalifler, Kaddafi'ye ülkeyi terk etmesi için 72 saat süre verdiklerini açıkladı.
08-03-2011

Libya'da muhalifler ile Kaddafi güçleri arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ediyor.
Reuters'den edinilen bilgiye göre, Libya'nın doğu illerinden Bingazi'de gücü elinde bulunduran Libyalı muhalifler Libya lideri Kaddafi'ye ülkeyi terk etmesi için 72 saat süre verdiklerini açıkladı.
Ulusla Libya Konseyi tarafından yapılan açıklamada Kaddafi'nin halka yönelik saldırılarına bir an önce son verilmesi istendi.
Muhalifler, Libya lideri Kaddafi'nin 72 saat içerisinde geri adım atmaamsı durumunda Libya halkının bir bütün olarak kendisini iktidardan düşüreceğini dile getirdi.
(Kaynak: Dünya Bülteni)
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu