
Cumhurbaşkanlığı seçimi başladı, İhvan boykot ediyor
Mısır'da Eski Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı Abdulfettah es-Sisi ve Halk Akımı Platformu Başkanı Hamdin Sabbahi'nin yarıştığı, yarın da devem edecek cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanma işlemi başladı.
26-05-2014

3 Temmuz 2013 askeri darbesinin ardından geçekleştirilen ilk cumhurbaşkanlığı seçimi için 09.00'da başlayan oy verme işleminin bugün için akşam 21.00'da sonlanacağı, oy verme işleminin belirlenen saatler içerisinde yarın da devam edeceği bildirildi.
Mısır'da yaklaşık 54 milyon seçmen bulunuyor.
Bu arada askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yanlıları ülkenin farklı kentlerinde seçimi protesto etmek amacıyla gösteri düzenledi.
(Ajanslar)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Filistin'e Yürüyüş Platformu: İki Devletli Çözüm Söylemi, Çözüm Değil Siyonist İşgalin Meşrulaştırılmasıdır
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
SUVEYDA'DA KONTROL KİMDE?
Siyonistlerin Akkuyu Üzerinden Hedef Gösterdiği Türkiye Altta Kalmadı! (VİDEO)
EİMMET'EL KÜFR
METAN GAZINDAN VEFAT EDEN 12 ASKERİN HATIRLATTIKLARI
SENİ DE VURURLAR İSRAİL!
Yeni yılımız mübarek olsun
Makaleler
Hava Durumu