Çorum gençliği, Yaz Okulu öncesi pikniğinde buluştu

Özgür-der Çorum Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu öncesi, lise-üniversite dönemi gençleriyle bir piknik düzenlendi. Amasya’nın Boraboy mesire alanında düzenlenen piknikte yarışmalar düzenlendi, cemaatle namaz kılınıp sohbetler edilerek verimli bir gün geçirilmiş oldu.

10-06-2008


Özgür-Der Çorum Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu öncesi, lise-üniversite dönemi gençleriyle bir piknik düzenlendi. Amasya’nın Boraboy mesire alanında düzenlenen piknikte yarışmalar düzenlendi, cemaatle namaz kılınıp sohbetler edilerek verimli bir gün geçirilmiş oldu.

Sabah kahvaltısının ardından gençlerin serbest süre içerisinde tanışma, voleybol, futbol, satranç, balık avlama gibi etkinliklerinin ardından öğle yemeğinde bir araya gelindi. Toplu kılınan öğle namazının ardından öğle yemeği yenildi. Öğle yemeğinin ardından Kur’an Meali temelli bilgi yarışması gerçekleştirildi. Dörder kişilik üç grup halinde gerçekleştirilen bilgi yarışmasında 1. olan gruba Ekin ve İtidal Yayınları'ndan kitaplar hediye edildi. Ardından akşam dönüş saatine kadarki süre içerisinde voleybol ve futbol gibi spor etkinlikleri gerçekleştirilerek piknik sona erdi. Yaz okulunun bitiminde tekrar piknik etkinliğinde buluşmak temennisiyle Çorum’a doğru yola çıkıldı.

Etiketler : #Çorum   #gençliği   #   #Yaz   #Okulu   #öncesi   #pikniğinde   #buluştu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN