CHP'de ikinci "açık telefon" skandalı 

CHP'de Önder Sav'dan sonra bir 'Yes/No' skandalı daha yaşandı. Kumar masasında telefonunu açık unutan Bayram Meral'in, 40 derece sıcaklıkta referandum mitingi yapan Kılıçdaroğlu ile alay ettiği duyuldu.

12-08-2010


CHP'de Önder Sav'dan sonra bir 'Yes/No' skandalı daha yaşandı. Kumar masasında telefonunu açık unutan bir milletvekilinin, 40 derece sıcaklıkta referandum mitingi yapan Kılıçdaroğlu ile alay ettiği duyuldu. 
 
Her gün yeni bir tartışmaya sahne olan CHP'de ikinci kaset skandalının ardından, şimdi de ikinci 'açık telefon' skandalı patladı. CHP'li bir İstanbul Milletvekili, gazeteci Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeden sonra telefonunu kapatmayı unutunca kumar masasında olduğu ortaya çıktı. İlginç diyalogların yaşandığı masada bir arkadaşı milletvekiline, "Kılıçdaroğlu garibim Konya'da 40 derece sıcağın altında ter dökerken, sen de burada para kazanırken terliyorsun; Allah'a reva mı?" diye seslendi. Ardından kahkahaların atıldığı duyuldu. Olay, Özışık'ın sahibi olduğu internethaber.com sitesinde de isimsiz olarak haberleştirildi. Bu milletvekilinin Bayram Meral olduğu öğrenildi. Skandalın faili olduğu ileri sürülen Bayram Meral, dün gün boyu telefonlarına cevap vermedi. Önceki gün Gazeteci Hadi Özışık'ın radyo programına telefonla bağlanan Meral, görüşme sonrası telefonunu kapatmayı unuttu. Bunun üzerine, telefondaki kişinin bulunduğu mekandan gelen sesler işitilmeye devam edildi. Alınan bilgilere göre, "Kim oynuyor, sıra kimde?.." diye başlayan diyaloglar şöyle devam etti:

-Bir dakika bu telefona cevap vermem gerekiyor..

- Sen telefona bakarken ben kağıtları sayayım..

- Hayır, güvenmiyorum size.. Ben sayarım..

- Allah senin cezanı versin.. Ver de zaman kaybetmeyelim..

Telefon konuşmasından sonra...

- Benim el tamam. Alayım....

- Bakayım.. İyi bakın ben buna güvenmiyorum..

- Allah cezanı versin senin..

- Koyun 500'ü ortaya, al tamam..

(Kahkahalar...)

- Kılıçdaroğlu garibim Konya'da 40 derece sıcağın altında ter dökerken, sen de burada para kazanırken terliyorsun Allah'a reva mı?..

(Kahkahalar...)

Olayı dün Best FM'deki Konuşan Türkiye programında isim vermeden gündeme getiren Hadi Özışık, "İlginç bir olay yaşadım. Tıpkı Önder Sav vakası gibi. CHP'li bir milletvekili ile konuştum. Konuşma bittikten sonra telefonu kapatacağım ama arkadan sesler gelmeye başladı." diye anlattı.

CHP'de daha önce de Genel Sekreter Önder Sav'ın, açık kalan telefonu dinlenmişti. Eski Bolu Valisi Ali Serindağ ile partideki odasında görüşen Sav, konuşma içeriğinin medyaya yansıması üzerine hükümetin kendisini dinlettirdiğini ileri sürmüştü. Ancak daha sonra dinlemenin Sav'ın 'yes' yerine 'no' tuşuna bastığı için açık kalan telefonundan yapıldığı ortaya çıkmıştı.

(Kaynak: Zaman)

Etiketler : #CHP'de   #ikinci açık   #telefon   #skandalı    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN