
Baas çetesi, varil bombalarıyla katletmeyi sürdürüyor
Esed güçlerinin Halep'in el-Bab ilçesine varil bombasıyla düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 15 mazlum katledildi.
12-01-2014

Bölgedeki hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, Esed güçlerine bağlı bir helikopterin Halep'te muhaliflerin denetimindeki el-Bab ilçesinde bir yerleşim yerine "varil bombasıyla" düzenlediği saldırıda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 15 mazlum katledildi, çok sayıda kişi de yaralandı.
Bazı yaralıların durumunun ciddi olduğu, yaralıların kaldırıldığı sahra hastanelerinde acil tıbbi yardıma ihtiyaç duyulduğu belirtildi.
Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC) de hava saldırısını doğrulayarak, varil bombasının düştüğü yerden ve yıkılan binaların enkazından çok sayıda çocuk ve kadın cesedinin çıkartıldığını aktardı.
Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi'nden (LCC) yapılan açıklamada ise Esed güçlerinbe ait helikopterlerin başkent Şam'da muhaliflerin denetimindeki Dareyya banliyösüne varil bombasıyla düzenlediği saldırılarda bazı evlerin yıkıldığını, onlarca evin de hasar gördüğünü aktardı.
(Haksöz Haber)
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Hamas: Siyonist çetenin hapishanelerindeki Filistinli kadınlar darbediliyor, başörtüleri zorla çıkarılıyor
Gazze’de Yağmur Yağarken Vicdanlar Çöktü
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Makaleler
Hava Durumu






























































