
Afganistan'ın Baas'ı NATO'dan yine katliam
NATO'nun Afganistan'ın doğusunda dün gece düzenlediği hava saldırısında aralarında çocukların da bulunduğu 8 Afganlı sivilin hayatını kaybettiği açıklandı.
29-05-2012

NATO yetkilileri ise yine aynı ajansa yaptıkları açıklamalarda, sivil ölümleriyle ilgili iddiadan haberdar olduklarını, Afgan yetkililerle birlikte olayı soruşturduklarını söyledi.
Afgan bir yetkilinin verdiği bilgiye göre NATO güçlerinin Afganistan'ın doğusundaki Paktia bölgesinde dün gece düzenlediği hava saldırısında 8 sivil hayatını kaybetti.
Yerel yönetimin yetkilisi olan Ruhullah Samon'un Xinhua ajansına verdiği bilgiye göre saldırı Paktia vilayetinin Gerdasera bölgesinde gerçekleşti.
NATO yetkilileri ise yine aynı ajansa yaptıkları açıklamalarda, sivil ölümleriyle ilgili iddiadan haberdar olduklarını, Afgan yetkililerle birlikte olayı soruşturduklarını söyledi.
ISAF yetkilileri yakında daha ayrıntılı bir açıklama yapılacağını açıkladı.
Başka bir Afgan yetkili yine dün gece Paktia'da düzenlenen hava saldırılarında 20 Taliban savaşçısının hayatını kaybettiğini iddia etti.
(İslam ve Hayat / Press Medya)
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu