ABD Pakistan'da yine katliam yaptı: 70 ölü

İşgalci ABD ordusu Pakistan'da uzaktan kumandalı uçakla yaptığı saldırıda 70 Pakistanlıyı katletti. Saldırı cenaze töreninde meydana geldi.

24-06-2009


İşgalci ABD ordusu Pakistan'da uzaktan kumandalı uçakla yaptığı saldırıda 70 Pakistanlıyı katletti. Saldırı cenaze töreninde meydana geldi.

Pakistan istihbarat yetkililerinin verdiği bilgiye göre Güney Veziristan bölgesinde yapılan bir cenaze töreninin ardından saldırının düzenlendiği belirtildi.

Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

(Kaynak: Dünya Bülteni)

 

Etiketler : #ABD   #Pakistan'da   #yine   #katliam   #yaptı:   #70   #ölü   
YORUMLAR
  • ömer bitlis   24-06-2009 16:18

    Filistinde insanlar ölürken bağırdık, çağırdık, yardım gönderdik bunlar acaba bize kefaret olurmu diye düşünüyorduk, Afganistanda, Pakistanda insanlar ölüyor, hiçbir şey yapmıyoruz neden? İşinizi kolaylaştırayım, aşağıdakilerden birini seçelim... a) Ordakiler insan değil, taliban... b) Filistin için yaptıklarımız bize yetti, fazlası nafileye girer... c) Filistin için yaptıklarımız ne işe yaradı ki?! Afganistan, Pakistan için yapsak ne olur diye düşünüyoruz... d) Bağırmanın, çağırmanın maddi yardım göndermenin kefaret olmayacağını düşünmeye başladık... e) Yaz dönemine geldi rehavet içindeyiz, eğer kış olsaydı acayip tepki verirdik... Allah beni (Bizi) affetsin....

  • HUSEYIN SASMAZ   24-06-2009 13:46

    Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatüh kardeşlerim // Bu siyonistler karsisinda boyle eli kolu bagli oturacakmiyiz bak adamlar haril haril calisip harfiyen, tahrip olmus kitaplarini uyguluyorlar. DANIEL BAB: 2 AYET 44 S. 342 Ve o krallarin günlerinde göklerin Allah'ı (Yehova) ebediyen harap olmayacak bir krallik kuracak ve onun hakimiyeti baska bir kavme birakilmayacak; ancak bu kralliklarin (devletlerin) hepsini o parçalayacak ve bitirecek. Su anda bu butun islam aleminde mevcut olan liderler onlarin emri altinda degilmi? Bak surda ne diyor kitaplari,TESNİYE BAB: 7 AYET: 17-18 S: 185 Eger kendi yüreginde bu milletler benden çokturlar nasil onlarin mülkünü alabilirim dersen onlardan korkmayacaksin... TESNİYE BAB 7 AYET: 22-24 S: 185 Ve Allah'ın Rab (Yehova) o milletleri senin önünden azar, azar kovacak, onlari çabukça bitiremezsin yoksa senin üzerine kir hayvanlari çogalir ve Yehova onlari krallarini senin eline verecek. Peki bunlar olmuyormu gunumuzde,Afganistan,Filistin,Irak,Somali,sudan,Pakistan ve digerlerleri butun hepsi azar azar olmuyormu.. Peki sen niye duruyorsun !!!Benim dinim hak diyen sen,cennetin iyi yerini isteyen sen!!! O zaman bu ariza nerde,bu arizanin LIDERLERDE oldugu goruluyor.o zaman pretostonu neyin varsa onu LIDER ine yonlendir. Korkunun ecele faydasi olmadigini unutma,ahireti unutma,cenneti cehennemi unutma. Etrafina bir bak!!!! YOKSA HELAK OLMAYIMI BEKLIYORUZ.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN