
Türk Solu bunu da yaptı!
Türk Solu'nun Emek Partisi, Eğitim-Sen, DİSK, KESK ve ÖDP gibi önemli grupları, Hatay'da düzenlenen Esad yanlısı eylemde "Kanımız, canımız Esad'a feda" sloganları attı
01-09-2012

Esad zulmünden kaçan binlerce insanın sığındığı Hatay'da, kendilerini "Suriye Emperyalist Müdahaleye Hayır Platformu" üyeleri olarak tanıtan bir grup Esad yanlısı eylem yaptı.
Valilik önünde toplanan ve aralarında Emek Partisi, Eğitim-Sen, DİSK, KESK, ÖDP ve TMMOB üyelerinin de bulunduğu gruptakiler, geniş güvenlik önlemleri altında İnönü Caddesi'nden Ulus Meydanı'na doğru yürüyüşe geçtiler.
Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'ın takip ettiği yürüyüşte emniyet yetkilileri, platform yetkililerini, "yürüyüşün izinsiz olduğu" yönünde uyardı. Gruptakilerin Ulus Meydanı'nda basın açıklaması yapıp dağılacağını söylemesi üzerine grubun yürüyüşe devam etmesine izin verildi.
Yürüyüş sırasında, Arapça, "Kanımız canımız Esed'e feda", "Suriye halkı yalnız değildir" şeklinde slogan atan gruptakiler, "Faşizme karşı omuz omuza", "Suriye'de savaşı istemiyoruz" yazılı dövizler taşıdı.
(Kaynak: Dünya Bülteni)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
VİCDAN VE AHLAK MEFHUMLARI ÇERÇEVESİNDE SEKÜLERİZM VE SEKÜLER BİR DİN OLARAK FUTBOLİZM
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Makaleler
Hava Durumu

































































