
"Tevhid ve Islah" paneli Emniyet'in müdahalesiyle iptal edildi
"Tevhid ve Islah" konulu panel, Emniyet'ten cami derneğine gönderilen bir yazı üzerine iptal edildi.
22-03-2008

İslami Yöneliş sitesi tarafından, yarın (Pazar günü) Şirinevler Ulu Camii Konferans Salonu'nda yapılacağı duyurulan "Tevhid ve Islah" konulu panel, Emniyet'ten cami derneğine gönderilen bir yazı üzerine iptal edildi. Site tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sitemizce düzenlenen 'TEVHİD VE ISLAH' konulu panel, emniyetçe gönderilen yazı çerçevesinde iptal edilmiştir.Cami yönetimine bugün emniyetçe gönderilen yazı da, “cami konferans salonunda yapılacak etkinlikler konusunda dikkatli olunması ve izin talep edilmesi gerekmektedir” ifadesinin yer aldığı yazıda, bu yazının tüm yetkili kurumlara gönderildiği ifade edilmiştir. AKP kapatma davasına ek iddia olarak malzeme çıkarılmaması için alınan bir karar olduğu tahmin edilmektedir.
Cami yönetiminin böyle bir durumla yeni karşılaşmış olmasının, bu teyakkuz halinin kapatma davasından dolayı olduğu iddiasını kuvvetlendirmektedir.
Site yönetimi olarak bu ve benzeri durumların, müslümanların tebliğ ve irşad faaliyetlerini AKP veya herhangi bir kuruma göre değil, Allah (c.c.) ve Rasulüne göre belirlemesinin artık daha çok hatırlanması, kulluk görevlerimizin erteleneceğini bekleyenlerin yanılgı içerisinde olduklarının, gündeme ilişkin konuları içeren bu panel noktasındaki hakkımızı saklı tuttuğumuzun tüm okurlarımızca bilinmesini isteriz."
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
VİCDAN VE AHLAK MEFHUMLARI ÇERÇEVESİNDE SEKÜLERİZM VE SEKÜLER BİR DİN OLARAK FUTBOLİZM
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Makaleler
Hava Durumu

































































