
"Sefil" Nur Partisi, darbe anayasasına destek verecek
Mısır'da Suud Selefiliği eğilimli Nur Partisi, askeri darbeyle iş başına gelen yönetimin hazırlayacağı yeni anayasanın yazılması için oluşturulan Anayasa Tadil Komisyonu'na katılacağını bildirdi.
09-09-2013
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan Nur Mahyun, Başkanlık Konseyi ve Yüksek Heyet üyeleri ile yapılan görüşmelerde büyük çoğunluğun iptal edilen 2012 Anayasasının maddelerinin tadil edilmesi için kurulan komisyona katılım yönünde görüş bildirildiğini ifade etti.
Mahyun, parti içinden yükselen güçlü itirazların görüşmeler sırasında ele alınacağını belirterek, partinin bu kararı ülkenin içinden geçtiği kritik dönemde hissettiği sorumluluk duygusu ve 25 Ocak devriminin kazanımlarını koruma hisleriyle aldığına dikkati çekti.
(Kaynak: Anadolu Ajansı)
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu