
Libya ordusu Türkiye'de eğitilecek
Libya Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdülcelil, "Düzenli orduya geçiş için çalışmalarımız sürüyor. Libya ordusunun Türkiye'de eğitim alabilmesi için mutabakata vardık' dedi.
21-12-2011

Libya Ulusal Geçiş Konseyi (UGK) Başkanı Mustafa Abdülcelil, Zilitan'daki temasları sırasında AA muhabirine, Türkiye'deki temasları ve Libya'da yaşanan geçiş dönemiyle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Geçen hafta İstanbul'a gittiğini hatırlatan Abdülcelil, Muammer Kaddafi iktidarına karşı yaşanan çatışmalarda yaralanan ve tedavilerine Türkiye'de devam edilen, ''Özgürlük savaşçıları''nı ziyaret etme fırsatı da bulduğunu belirtti.
Yaralıların durumu hakkında bilgi aldığını ve kendileriyle görüştüğünü anlatan Abdülcelil, ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade etti.
Erdoğan'ı, sağlıklı bir şekilde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Abdülcelil, ''Başbakan Erdoğan ile bazı konularda görüşme fırsatı bulduk. Libya ordusunun Türkiye'de eğitim alabilmesi için mutabakata vardık. Bu arada düzenli orduya geçiş için de çalışmalarımız sürüyor. Savunma Bakanımız Usame El Cuvali başkanlığında yürütülen çalışmalar gelecek hafta kamuoyuna duyurulacak'' diye konuştu.
(Kaynak: Haber10)
Kadim Dönem Firavunları mı Daha Azgın, Çağdaş Firavunlar mı?
RIZA ÇITAMIZ
Âtıf Hoca'yı asan rejim, halka şapkayı nasıl giydirdi
DİYANETİN "AŞIRILIK" KONUSUNDAKİ HUTBESİNE DAİR
Ümmetin Aziz Şehidi Seyyid Kutub, Tağutları ve Belamlarını Rahatsız Etmeye Devam Ediyor
CAHİLİYE TEBERRUCU VE PERDESİZ EVLER
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
Makaleler
Hava Durumu






























































