
"Hak geldi batıl zail oldu" mu?
Laik rejimin, laik hukuk çerçevesinde yasama faaliyetini yürüten Meclisine 4 vekil başörtülü olarak girdi dün itibariyle. Biz bu manzarayı "Hak geldi batıl zail oldu" yerine, "Hakla batıl iyice birbirine bulandırıldı" diye yorumlasak haksızlık mı etmiş oluruz?
01-11-2013
1999 yılında, RP listesinden başörtülü olarak milletvekili seçilen ve TBMM'ye girdiğinde DSP milletvekillerinin saldırısına maruz kalan Merve Kavakçı hanımefendi, dün 4 AKP'li milletvekilinin başörtülü olarak Meclis'e girmesini yorumlarken "Başörtüsü konusunda hak geldi batıl zail oldu" ifadelerini kullandı.
Öncelikle "Başörtüsü konusunda" kaydı için, bu dikkati için kendisini tebrik ederiz. Zira bazı Müslümanlar daha farklı havadalar.
Şimdi, hadise nedir? Laik rejimin, laik hukuk çerçevesinde yasama faaliyetini yürüten Meclisine 4 vekil başörtülü olarak girdi dün itibariyle. Biz bu manzarayı "Hak geldi batıl zail oldu" yerine, "Hakla batıl iyice birbirine bulandırıldı" diye yorumlasak haksızlık mı etmiş oluruz?
Yüce Allah'ın ahkamını reddeden ve ona alternatif bir ahkamla faaliyet gösteren bir yere, o faaliyete katılmak üzere Allah'ın emri başörtüsü ile girmek başka türlü nasıl yorumlanabilir.
(İslam ve Hayat)
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
1700 YIL ÖNCEKİ İZNİK KONSİLİ, 1700 YIL SONRAKİ İZNİK AYİNİ
Ve Kemalistlerin İlahı Atatürk ölür
TANRISALLAŞTIRMA, M.KEMAL'E RAĞMEN Mİ YAPILDI?
Makaleler
Hava Durumu
































































