Zeynep-Der Ramazan kumanyaları sahiplerine ulaştırıldı

Kocaeli Zamanın Zeynebi Derneği bu Ramazanda ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

20-07-2013


Bölgesinde yaptığı hayır ve eğitim çalışmalarında öncü bir kururluş olan Zeynepder Ramazan dolaysıyla yapmış olduğu yardımlarla örnek olmaya devam ediyor.

Bu Ramazan, Karamürsel Tepe Köyü ziyaret eden Zeynep-Der ekibi, aileleri tek tek ziyaret edip ihtiyac sahiplerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde üç zihinsel engelli kardeşine bakan Meral hanımın fedakarlığı en çok dikkati çekenlerden oldu, ayrıca yaşlığın ve yanlızlığın örnekleri, zorlu hayat şartlarında geçim mücadelesi veren aileler yürekleri burkuyor.

(Kaynak: Küre Medya)

Etiketler : #ZeynepDer   #Ramazan   #kumanyaları   #sahiplerine   #ulaştırıldı   
YORUMLAR
  • Kemal Songür   20-07-2013 10:28

    ''hılful fudul'' değil, ''İnfak'' ruhu... Rabbim ecirlerinizi versin, ünsiyeti, merhameti ve müslüman duyarlılığını cümle aleme gösteren bu nevi çalışmaların çoğalması duasıyla. Bu vesileyle, katliamların ve her türlü baskıların yaşandığı ümmet coğrafyasına 'canları pahasına' ter dökerek yardım götüren fedakar kardeşlerimize de duacıyız, ''infak'' ruhuyla ümmet arasında ünsiyete, tanış olmaya, nasihatleşmeye yönelik kapıların aralanmasına vesile oldukları için de duacıyız.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN