
Yürek burkan bir aile dramı
Şırnak'ın Kumçatı Beldesinde tek göz evde yaşam mücadelesi veren 10 kişilik aile, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.
07-06-2012

Kumçatı Beldesinde tek göz baraka evde yaşam mücadelesi veren 10 kişilik Güngör ailesi, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.
Kapı ve camları kırık tek göz baraka bir evde yaşayan Güngör ailesinin hali görenlerin yüreğini dağlıyor. Komşularının yardımıyla başlarını sokabildikleri evde karınlarını bile doyurmakta zorlanan aile, kendilerine uzanacak bir şefkat elini bekliyor.
Kumçatı'nın Nasırhan Mahallesi'nde 10 kişilik ailesiyle yaşayan baba Ömer Güngör, hiçbir imkanının olmadığını belirterek çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyledi.
Çocuklarının çok küçük olması nedeniyle çaresizlik içinde olduğunu belirten baba Güngör, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi.
(Kaynak: İLKHABER)
-
azadiyâ serhıldané 08-06-2012 10:22
O çocukların yüzündeki ve gözlerindeki büyük kaygı ve umudu gören var mı
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
1700 YIL ÖNCEKİ İZNİK KONSİLİ, 1700 YIL SONRAKİ İZNİK AYİNİ
Ve Kemalistlerin İlahı Atatürk ölür
TANRISALLAŞTIRMA, M.KEMAL'E RAĞMEN Mİ YAPILDI?
Şirk ritüellerine hayır: Kemalizm'in değil Rabbimizin kuluyuz
KEMALİZMİN YUNAN AŞKI BAĞLAMINDA KIBRIS SEÇİMLERİ
Bugün günlerden Ahmed Kalkan
Makaleler
Hava Durumu

































































